Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار کردستان گفت: باید کردستان فرهنگی با همه ظرفیت‌هایش در سطح ملی و جهانی به مردم معرفی شود تا شاهد شکوفایی همه جانبه استان باشیم. - اخبار استانها -

به‌ گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج ، اسماعیل زارعی‌کوشا پیش‌ از ظهر امروز از سه عمارت شاخص خانه کُرد، موزه سنندج و عمارت خسروآباد بازدید و از نزدیک در جریان نحوه خدمت‌رسانی به گردشگران و اجرای برنامه‌های نوروزی در این اماکن تاریخی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های استان در بخش میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از مهمترین ظرفیت‌های کردستان وجود اماکن تاریخی، طبیعت بکر و صنایع دستی است که باید از این ظرفیت به نفع رونق اقتصادی استان استفاده شود.

استاندار کردستان با بیان اینکه گردشگری مهمترین حوزه بخش خدمات بوده و می‌تواند اشتغال و درآمد قابل توجهی را عاید استان کند، افزود: با در نظر گرفتن مجموع توانمندی‌ها و ظرفیت‌های موجود، کردستان می‌تواند قطب مطرح گردشگری در منطقه و کشور باشد.

وی برگزاری جشن‌های نوروزی و اجرای برنامه‌های متنوع و شاد در ایام نوروز برای گردشگران به منظور شناساندن و معرفی استان اقدامی ارزشمند دانست و تصریح کرد: با اقدامات انجام شده و استقبال گرم هموطنان از سفر به کردستان تا حدود زیادی اهداف پیش‌بینی شده محقق شده و تلاش خواهیم کرد در سال آینده برنامه‌ریزی‌های گسترده‌تری در این راستا صورت بگیرد.

زارعی‌کوشا با اشاره به برنامه و توجه دولت به توسعه استان کردستان خاطرنشان کرد: آینده روشنی در انتظار صنعت گردشگری کردستان است.

استاندار کردستان یادآور شد: باید کردستان فرهنگی با همه ظرفیت‌هایش در سطح ملی و جهانی به مردم معرفی شود تا در سالیان آینده شاهد شکوفایی همه جانبه استان باشیم.

معاونت گردشگری میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان در چابهار مستقر شود جاذبه‌های گردشگری یزد از نگاهی دیگر/ نوروزگردی در جهان‌شهر ‌ایران + فیلم

دولت از هنرمندان و صنعتگران صنایع‌دستی کردستان حمایت کند

یعقوب گویلیان مدیر‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان نیز در این بازدید، نوروزگاه‌ها را ظرفیتی بسیار مناسبی برای معرفی جاذبه‌های طبیعی، تاریخی و فرهنگی کردستان عنوان کرد و گفت: خوشبختانه در این نوروزگاه‌ها علاوه بر معرفی آداب و رسوم نوروزی استان، ظرفیت‌های گردشگری، صنایع‌دستی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری به‌خوبی در معرض دید عموم قرار گرفته است.

وی معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها و همچنین حمایت از هنرمندان و صنعتگران صنایع‌دستی را لازمه توجه به دو حوزه گردشگری و صنایع‌‌دستی استان دانست و افزود: کردستان با توجه به تنوع بالای تولیدات صنایع‌دستی می‌تواند به رونق روز افزون تولید، بازاریابی و عرضه آن شتاب بخشد.

مدیر‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان با بیان اینکه خوشبختانه شاهد هماهنگی خوبی بین دستگاه‌های ستاد اجرایی خدمات سفر و حضور حجم بالای مسافر و گردشگر در استان هستیم، ابراز داشت: امیدواریم با از سرگیری سفرهای گردشگران پس از دو سال وقفه، شاهد رونق گردشگری و همچنین فروش صنایع‌دستی باشیم.

انتهای پیام/486/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میراث فرهنگی صنایع دستی ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۹۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره چومچه خاتون در شهرستان کوثر برگزار می‌شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل از برگزاری جشنواره چومچه خاتون در ۲۸ اردیبهشت ماه سال جاری در شهرستان کوثر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دهمین جشنواره چومچه خاتون یا طلب باران روز ۲۸ اردیبهشت ماه در شهر گیوی شهرستان کوثر برگزار می‌شود.

وی افزود: این جشنواره هر ساله و بر اساس یکی از آئین‌های ریشه‌دار استان برگزار می‌شود که امسال دهمین دوره آن همراه با معرفی سایر آداب و رسوم شهرستان کوثر و با برپایی غرفه‌های صنایع‌دستی برگزار خواهد شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: با توجه به قرار گرفتن در فصل گردشگری و به منظور معرفی ظرفیت‌های گردشگری مناطق مختلف استان، جشنواره‌های متعددی را در نظر گرفته‌ایم که در همین راستا جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون در شهرستان بیله‌سوار و جشنواره غذاهای سنتی در شهرستان گرمی طی روزهای گذشته برگزار شد.

محمدی ادیب با اشاره به سایر جشنواره‌های پیش‌رو، ادامه داد: جشنواره طبخ آبزیان با همکاری اداره کل شیلات در شهرستان مشگین‌شهر و جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی شهرستان نیر، نیز برای روزها و ماه‌های آینده برنامه‌ریزی شده است.

کد خبر 751532

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • نباید در فرآیند مهاجرت مردم به روستا خلل وارد کنیم
  • آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد
  • جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان برگزار می‌شود
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • جشنواره «چومچه خاتون» در کوثر برگزار می‌شود
  • جشنواره چومچه خاتون در شهرستان کوثر برگزار می‌شود
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی